Ledarskap för mellanchefer

(0 review)
900 kr

Välkommen till kursen ”Ledarskap för mellanchefer”. Utbildningen riktar sig till dig som dagligen är chef och arbetsledare för en enhet, en avdelning eller ett team och som även själv har en eller flera chefer över dig.
Mellanchefens roll är unik och det är just den positionen som jag har tagit fasta på; Man är alltid den som ”frontar”. Man skall vara arbetsgivarens representant och stå för ledningens beslut inför sin egen grupp. Man är också den som uppåt skall stå för den egna avdelningens prestationer och insatser.
Den här speciella situationen kan man antingen välja att se som negativ, att man alltid är klämd mellan olika intressen. Men, man kan också välja att ta vara på de unika möjligheter man har att få arbeta operativt med det man är utbildad för och samtidigt har möjligheten att vara den som är med och leder utvecklingen.
Den här utbildningen handlar om att ge dig verktyg att utvecklas i din roll som mellanchef. Därför är de tre övergripande temana: Ditt personliga ledarskap, du och din chef, samt du och dina medarbetare.

Ord. pris 900 kr (ex moms).

Kursfunktioner

  • Lektioner 8
  • Quizzes 0
  • Längd 80 min
  • Språk Svenska
  • Deltagare 26
  • Bedömningar Ja
Malin Ekelund är journalist och konsult inom ledarskap, kommunikation och fundraising. Hon har mångårig yrkeserfarenhet som mellanchef i olika branscher. ” Jag har genom åren samlat på mig en mängd kunskap och erfarenhet på området och tycker själv att det fattas ledarskapsutbildningar som vänder sig till just mellannivån av chefskapet. Att vara chef och ledare för sina medarbetare, men samtidigt ha en eller flera egna chefer att hantera är en speciell situation." Malin Ekelund har även skrivit boken "Javisst, chefen!"

Reviews

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
900 kr